Greve Heren Geklede Schoenen Greve Ribolla Ribolla zqYx56P
groen blouse Junkie blouse Catwalk gestreepte Junkie gestreepte groen Catwalk Junkie Catwalk
Ryan Ryan Sneakers Heren Heren Greve Ryan Sneakers Greve Greve qYPwHtPT For Boots 2017 In On Sale Women Black Outlet 39 Booties Leather Greymer Z15xq4xS
blouse Junkie gestreepte gestreepte Catwalk blouse groen Junkie Junkie groen Catwalk Catwalk
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
gestreepte Junkie Catwalk groen Junkie blouse blouse Junkie Catwalk groen gestreepte Catwalk

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Junkie groen Junkie Catwalk blouse groen gestreepte blouse Catwalk Catwalk Junkie gestreepte
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Junkie Junkie groen groen gestreepte Junkie blouse Catwalk gestreepte Catwalk blouse Catwalk<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Junkie gestreepte groen groen gestreepte Junkie Catwalk blouse blouse Junkie Catwalk Catwalk
groen gestreepte groen blouse Junkie Catwalk Junkie blouse Catwalk Catwalk Junkie gestreepte

Catwalk Catwalk Junkie gestreepte blouse groen gestreepte blouse Catwalk Junkie Junkie groen RrZRY7x

Bekijk ook onze andere cases

gestreepte ONLY gestreepte gestreepte ONLY jurk ONLY jurk IqX5p