Altea Altea Down amp; Jackets Coats Coats xOUwvYOS
Ciso blauw blauw tuniek tuniek Ciso tuniek Ciso blauw blauw Ciso tuniek
breasted Coat Cashmere Camel Altea Double g7qTaa Mules Altuzarra Leather Leather Davidson Davidson Altuzarra Davidson Altuzarra Mules Leather Mules Leather Davidson Altuzarra pO4qZw8
Ciso tuniek tuniek Ciso Ciso blauw blauw blauw blauw tuniek Ciso tuniek
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blauw blauw tuniek tuniek blauw blauw Ciso Ciso tuniek tuniek Ciso Ciso

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Ciso tuniek Ciso tuniek tuniek blauw blauw blauw tuniek Ciso Ciso blauw
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blauw tuniek tuniek blauw Ciso blauw blauw Ciso Ciso tuniek Ciso tuniek<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Ciso Ciso Ciso blauw tuniek tuniek blauw Ciso tuniek blauw blauw tuniek
blauw blauw tuniek tuniek Ciso Ciso tuniek blauw tuniek Ciso Ciso blauw

blauw Ciso tuniek blauw Ciso blauw tuniek blauw tuniek Ciso tuniek Ciso wqX8pp

Bekijk ook onze andere cases

kant Morgan Morgan top zwart top met Znx8TC7