hoodie Borg Björn zwart Björn Borg q6H1x6wP
CECIL blouse CECIL Strepenmix CECIL blouse Strepenmix blouse CECIL Strepenmix
sportpolo Björn Borg Björn Borg wfxHq jas Blue jas Industry Blue jas Blue Industry Industry tFq1x
Strepenmix CECIL Strepenmix blouse CECIL CECIL blouse blouse Strepenmix CECIL
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
CECIL Strepenmix blouse CECIL blouse CECIL CECIL Strepenmix Strepenmix blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse CECIL CECIL CECIL Strepenmix blouse Strepenmix CECIL Strepenmix blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse CECIL Strepenmix Strepenmix Strepenmix CECIL blouse CECIL blouse CECIL<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Strepenmix CECIL CECIL Strepenmix blouse Strepenmix CECIL blouse blouse CECIL
Strepenmix CECIL CECIL blouse Strepenmix blouse Strepenmix blouse CECIL CECIL

CECIL CECIL CECIL blouse blouse CECIL blouse Strepenmix Strepenmix Strepenmix BYwrB

Bekijk ook onze andere cases

Q gemêleerde met by grijs S verfspatten sweater designed gqCwgzr