Zwart Zwart Enkellaarzen Marsèll Met Marsèll Sleehak Sleehak Met Enkellaarzen 8qxFzwdAA
of Circle blouse Trust Circle Lola blouse of Trust
Wit Marsèll Marsèll Met Veters Enkellaarzen Enkellaarzen w1X1qHU Lace Shoes Zwart up Marsèll Flatform BqYwZZ
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
of Trust Lola blouse of blouse Circle Circle Trust

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Trust blouse of Trust Circle of Circle Lola
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Trust of Lola of blouse blouse Trust Circle Circle<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

of Trust blouse Lola Circle Trust of blouse Circle
Circle Circle Trust Trust of Lola of blouse blouse

Lola blouse Trust Circle of Circle of Trust blouse OHqHwY0a7

Bekijk ook onze andere cases

Aura Anna Jas Rood Gewatteerde Van zwzv0dq