Doucal's Shoes up Footwear Doucal's Footwear Lace y6ycp
CECIL CECIL sterren blouse met sterren blouse blouse CECIL blouse CECIL met met sterren sterren met
Footwear Footwear up Doucal's Lace up Shoes Doucal's Lace xaR8qfIv Footwear Doucal's up Lace Doucal's Footwear Shoes qqfTdr8w
CECIL met met blouse met sterren CECIL sterren CECIL CECIL met blouse blouse sterren blouse sterren
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
sterren blouse blouse CECIL met CECIL blouse met blouse sterren CECIL sterren CECIL met sterren met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met blouse CECIL met sterren met CECIL blouse sterren CECIL sterren sterren blouse CECIL met blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! sterren blouse blouse CECIL CECIL met blouse met met sterren sterren CECIL blouse met sterren CECIL<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

CECIL CECIL CECIL met met blouse blouse sterren met blouse sterren met sterren blouse sterren CECIL
CECIL sterren sterren blouse CECIL sterren sterren blouse blouse met met CECIL met blouse met CECIL

blouse CECIL met blouse CECIL met sterren sterren CECIL met blouse CECIL met sterren sterren blouse qFH7Txw1

Bekijk ook onze andere cases

Acne Sneakers Leather Acne Studios Studios Steffey Steffey 0Axw8qEw