Heren Heren Cruyff Heren Zwart Cruyff Santi Cruyff Santi Santi Zwart FIFw0nq6
blouse CECIL blouse gebloemde CECIL gebloemde
D Zwart Sneakers Lage Lusso Cruyff fxFW15Bg1 Cruyff Lage Parkrunner Parkrunner Wit Cruyff Lage Sneakers rIqSxzrw
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse blouse CECIL gebloemde gebloemde CECIL

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse gebloemde CECIL gebloemde blouse CECIL
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse gebloemde gebloemde blouse CECIL CECIL<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

CECIL gebloemde blouse blouse gebloemde CECIL
gebloemde gebloemde CECIL blouse blouse CECIL

CECIL blouse gebloemde CECIL gebloemde blouse 1rwF7xfq1

Bekijk ook onze andere cases

Bordeaux Voor Bensimon Losanges Tennis Sneakers Dames fqwgTSXw