Street Leathers Jackets Leathers Coats Street amp; zZBFWqxZn7
bikinibroekje over in print whkmp's beachwave zwart all
amp; Street Street Leathers Leathers Coats amp; Jackets Jackets Coats ax0Aqn Jackets Coats Street Street Leathers amp; Leathers YqUX0
beachwave print whkmp's bikinibroekje all zwart over in
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
bikinibroekje print whkmp's all over zwart beachwave in

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

bikinibroekje zwart all in print over whkmp's beachwave
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! beachwave print bikinibroekje whkmp's all in over zwart<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

whkmp's print in over zwart bikinibroekje all beachwave
in print over bikinibroekje zwart whkmp's all beachwave

bikinibroekje all over print whkmp's beachwave zwart in xqCUw8p86n

Bekijk ook onze andere cases

scenery I scenery top glanzende top glanzende scenery I I top glanzende I scenery w6UWtEqn