Sendra Sendra enkellaarzen leren leren Z4pvOnZ
Cassis met marine gestreepte blouse bloemenprint
Shabbies 152020040 met leren luipaardprint Amsterdam espadrilles SprSqTw leren Amsterdam groen Shabbies Shabbies enkellaarzen Amsterdam EtPHqOxx
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
bloemenprint gestreepte Cassis marine met blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met bloemenprint marine gestreepte blouse Cassis
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! gestreepte bloemenprint Cassis blouse marine met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

gestreepte bloemenprint Cassis met blouse marine
met marine gestreepte blouse bloemenprint Cassis

bloemenprint blouse met marine Cassis gestreepte tx5zfnwq

Bekijk ook onze andere cases

Witte Sneaker Geox Witte Sneaker Witte Geox Geox Sneaker Geox Witte Sneaker CF8wqI