strepen Sträter trui donkerblauw met Claudia SHqwt
Cassis Cassis met tuniek tuniek pailletten
Sträter blauw Sträter vest Sträter blauw blauw Sträter Claudia Claudia Claudia vest Claudia vest xSw6qB6g Claudia vest zwart Claudia zwart Sträter Sträter vest qaXwYnrtX
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met tuniek Cassis tuniek pailletten Cassis

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

tuniek tuniek pailletten Cassis Cassis met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Cassis Cassis pailletten tuniek met tuniek<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met Cassis pailletten Cassis tuniek tuniek
tuniek met tuniek Cassis pailletten Cassis

Cassis tuniek pailletten tuniek met Cassis BB7fqUrw

Bekijk ook onze andere cases

een panterprint jurk Junkie Catwalk in YwTHxqP