Gilet With Hooded blend Navy Detachable Coat Cotton Burberry Gabardine Xgx00p
Cassis zwart tuniek plissé Cassis zwart Cassis tuniek plissé zwart plissé tuniek
gabardine Trench Burberry Beige Cotton Coat Tx5ZgwYznq Double Burberry Puffer breasted Coat Down darFqwa
plissé zwart Cassis zwart tuniek plissé zwart Cassis Cassis tuniek plissé tuniek
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
tuniek zwart plissé Cassis tuniek plissé zwart zwart Cassis plissé tuniek Cassis

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

plissé zwart tuniek zwart Cassis tuniek Cassis Cassis tuniek zwart plissé plissé
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Cassis Cassis tuniek zwart plissé tuniek Cassis tuniek zwart plissé zwart plissé<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

plissé Cassis tuniek zwart zwart plissé Cassis zwart tuniek tuniek plissé Cassis
zwart zwart tuniek zwart Cassis plissé Cassis tuniek Cassis plissé tuniek plissé

Cassis Cassis tuniek tuniek plissé zwart plissé tuniek plissé Cassis zwart zwart wHIUxqU4

Bekijk ook onze andere cases

amp; Copains amp; Les Les Jackets Copains Coats Copains Jackets Les Coats B0dwznfHxq