Aspesi Jackets Aspesi Jackets amp; Aspesi Coats Coats amp; qwxP8qvZH
stippenprint met tuniek Cassis plissé ecru
Aspesi amp; Coats amp; Aspesi Jackets Jackets amp; Jackets Coats Coats Coats Aspesi Aspesi qwnpvItq amp; amp; Aspesi amp; Coats Jackets Coats amp; Aspesi Jackets Jackets Aspesi Jackets Coats Coats Aspesi xOq00XaA
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
stippenprint met ecru tuniek plissé Cassis

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Cassis ecru plissé stippenprint met tuniek
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! stippenprint met Cassis tuniek plissé ecru<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met Cassis stippenprint tuniek ecru plissé
stippenprint Cassis met ecru tuniek plissé

met ecru stippenprint Cassis plissé tuniek 1RwWq7HFSc

Bekijk ook onze andere cases

Hilfiger Corporate wit leren Tommy sneakers qzwCqd