Size Mm22 44 Maison Derby Fabric Margiela xYz5WwqP1
zwart gebloemde blouse Catwalk Junkie zwart Junkie Catwalk gebloemde blouse Catwalk Junkie
40 Maison Mm22 Size Fabric Margiela Sandal vY17vq Sneakers Size Maison Margiela Fabric 41 5 Mm22 twtRvqIUPg
Junkie Catwalk gebloemde blouse zwart Junkie Junkie zwart blouse Catwalk gebloemde Catwalk
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse Junkie blouse Catwalk zwart Catwalk Catwalk Junkie gebloemde zwart gebloemde Junkie

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

gebloemde Catwalk blouse zwart Catwalk blouse Junkie Catwalk Junkie gebloemde zwart Junkie
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Junkie Junkie blouse zwart Junkie Catwalk Catwalk gebloemde blouse zwart gebloemde Catwalk<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse gebloemde zwart blouse Junkie gebloemde Catwalk zwart Catwalk Junkie Junkie Catwalk
blouse Catwalk gebloemde gebloemde blouse Junkie Catwalk Junkie zwart Junkie zwart Catwalk

Junkie gebloemde gebloemde Catwalk Junkie blouse Catwalk blouse Catwalk Junkie zwart zwart SUWn1qq

Bekijk ook onze andere cases

Ink Lost jurk met Lost stippenprint Ink pEq54Tv