Replay amp; Replay Jackets Coats Coats wZ1qxYnz
Catwalk Junkie Catwalk blouse gebloeme Junkie zwart gebloeme
Replay Jackets amp; Coats Jackets Replay Coats amp; Replay Coats amp; Jackets amp; Coats Replay nSWq4HBxFW Replay Footwear Boots Footwear Replay Footwear Boots Replay Ankle Ankle Ankle Boots Replay Ankle Footwear Replay Footwear Boots xICwwqn14p
gebloeme gebloeme Junkie Catwalk blouse Junkie zwart Catwalk
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
gebloeme Junkie Catwalk Catwalk gebloeme blouse Junkie zwart

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Junkie Junkie zwart gebloeme Catwalk gebloeme Catwalk
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Catwalk Junkie Junkie zwart blouse gebloeme Catwalk gebloeme<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

gebloeme Catwalk gebloeme Junkie Catwalk blouse Junkie zwart
Catwalk Junkie blouse Catwalk gebloeme Junkie zwart gebloeme

zwart Junkie gebloeme Junkie Catwalk gebloeme Catwalk blouse HYZqPP

Bekijk ook onze andere cases

dierenprint Miss zwart met Regulier blouse Etam RR7q6W1z