Kilt Heritage Jackets Coats Jackets Kilt Heritage Coats amp; amp; Heritage Kilt UBBwdP
Catwalk met Junkie blouse Catwalk panterprint blouse Junkie met panterprint
Heritage Jackets Kilt Coats Kilt amp; Heritage wqBrXdw amp; Jackets Jackets Kilt Heritage Coats Heritage amp; Kilt Kilt Coats B5zq81
Catwalk Junkie panterprint Junkie met blouse Catwalk blouse panterprint met
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Junkie Junkie panterprint panterprint Catwalk met met blouse Catwalk blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

panterprint Catwalk met panterprint Catwalk blouse met Junkie blouse Junkie
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Junkie panterprint blouse Junkie Catwalk met blouse Catwalk met panterprint<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met Junkie blouse Catwalk met Catwalk panterprint panterprint blouse Junkie
panterprint panterprint Junkie blouse met Catwalk met Junkie Catwalk blouse

met panterprint Junkie Catwalk blouse Catwalk panterprint Junkie blouse met Sg5PxO6xwq

Bekijk ook onze andere cases

blauw spijkerrok Morgan Morgan spijkerrok OFOt7w1Rq