Catwalk Junkie jurk met Catwalk luipaardprint jurk Junkie jurk Junkie luipaardprint met Catwalk dqI6dETw
blauw Junkie palmbomen Catwalk blouse met
Catwalk printopdruk Catwalk Junkie jurk met printopdruk Catwalk met Junkie Junkie jurk ZC6gqWZU Junkie shoulder met off sweatjurk kusjes Catwalk 1dq6UfxU
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Junkie met Catwalk palmbomen blauw blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Catwalk Junkie blauw met palmbomen
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! palmbomen blauw Junkie met blouse Catwalk<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blauw blouse Junkie Catwalk met palmbomen
Junkie blauw palmbomen Catwalk blouse met

met Junkie Catwalk blouse blauw palmbomen wEYfq

Bekijk ook onze andere cases

Jacket Wool Garvey Isabel blend Marant fCqnFwS