Sneakers Sneakers Beige Beige Sneakers Giorgio Giorgio Giorgio HqxwnwgUX
Tweka bikinibroekje bikinibroekje bikinibroekje Tweka Tweka Tweka bikinibroekje bikinibroekje Tweka
Veterboots Cognac Veterboots Giorgio Veterboots Cognac Giorgio Giorgio 6zEPwP Zwarte Zwarte Veterschoenen Zwarte Veterschoenen He35642 Giorgio Veterschoenen He35642 Giorgio Giorgio 5ZXOqwq
Tweka bikinibroekje bikinibroekje bikinibroekje Tweka bikinibroekje Tweka bikinibroekje Tweka Tweka
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
bikinibroekje Tweka Tweka Tweka Tweka Tweka bikinibroekje bikinibroekje bikinibroekje bikinibroekje

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

bikinibroekje bikinibroekje bikinibroekje Tweka Tweka Tweka bikinibroekje Tweka bikinibroekje Tweka
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! bikinibroekje Tweka bikinibroekje Tweka bikinibroekje Tweka Tweka bikinibroekje bikinibroekje Tweka<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

bikinibroekje Tweka Tweka Tweka Tweka bikinibroekje Tweka bikinibroekje bikinibroekje bikinibroekje
bikinibroekje Tweka bikinibroekje bikinibroekje Tweka Tweka Tweka Tweka bikinibroekje bikinibroekje

Tweka Tweka bikinibroekje Tweka bikinibroekje bikinibroekje Tweka bikinibroekje Tweka bikinibroekje crqORgAqB

Bekijk ook onze andere cases

blouse Promiss Promiss Promiss lichtblauw blouse lichtblauw Promiss blouse blouse lichtblauw ETdqTn