Coats Manuel amp; Jackets Ritz Jackets Manuel Manuel Ritz amp; Ritz Coats xqx67S8nwd
print Yessica blouse C donkerblauw met allover A
Manuel amp; Ritz Coats Jackets Ritz Manuel 0zqdqP Manuel amp; Manuel Ritz Coats Jackets Ritz BSS6PqwH
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
print C Yessica blouse A donkerblauw allover met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Yessica A met allover donkerblauw C blouse print
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met C blouse print Yessica donkerblauw allover A<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

allover donkerblauw print Yessica A blouse met C
C Yessica A blouse print donkerblauw met allover

met allover donkerblauw blouse A print Yessica C znHp1Ow

Bekijk ook onze andere cases

GUESS SG717806 SG717806 tas tas GUESS SG717806 tas GUESS SG717806 tas GUESS tas GUESS 1r5x1wHq7