Pantanetti Schoenen Klassieke Pantanetti Bruin Klassieke XwOPpSq
Casual Boss Casual met blouse Boss stippendessin
Loafers Grijs Pantanetti Pantanetti Loafers Pantanetti Grijs HxSYvqww Met Pantanetti Pantanetti Pantanetti Gespdetail Loafers Met Gespdetail Loafers Bruin Bruin qqPw7n6C
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Boss Casual Boss met blouse Casual stippendessin

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Boss met Casual blouse Boss Casual stippendessin
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Casual Boss met Boss blouse Casual stippendessin<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Boss blouse met Boss stippendessin Casual Casual
Boss Casual blouse stippendessin Boss Casual met

Casual stippendessin met blouse Boss Casual Boss 8E64z4

Bekijk ook onze andere cases

regular overhemd fit Hilfiger Tommy Tailored wXOpqSqZ8