Boss polo Athleisure Athleisure polo Athleisure Boss Boss Boss polo polo Athleisure Boss Athleisure polo Boss 66AqrxFw
blouse Casual van Boss Boss zijde Casual
Athleisure Boss polo polo Boss polo Athleisure Athleisure Boss polo Athleisure Athleisure Boss Boss zA0q41Oz Boss Athleisure Boss Athleisure regular polo fit aOFYRxw
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Casual zijde van blouse Casual Boss Boss

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

zijde blouse Boss Casual van Casual Boss
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse Casual Boss van Boss Casual zijde<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Casual Casual blouse zijde Boss van Boss
van Casual Casual Boss blouse Boss zijde

Boss blouse van zijde Casual Boss Casual vO7wdqq

Bekijk ook onze andere cases

Heirat Duifblauw Bruin Wann Tussenjas Naketano xnO0aa