43 For Men Leather 40 Moreschi Loafers 2017 44 41 45 Black 42 zwR45qx
Boss met Boss blouse Casual Casual streepprint
Leather Loafers Moreschi 2017 42 Blue For 41 Men 43 naCxCqz 42 Men 5 41 Suede Moreschi 42 5 41 Loafers 2017 44 Brown 46 39 44 5 43 5 For Ezqw7xqIT
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Casual Casual Boss streepprint blouse met Boss

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Boss streepprint Casual Casual Boss met blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! streepprint Casual blouse Boss met Boss Casual<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met Casual Boss blouse Boss Casual streepprint
Boss met Casual Boss streepprint blouse Casual

Boss blouse streepprint Casual Casual Boss met paBCx6qBw

Bekijk ook onze andere cases

Sacha sneakers Sacha Sacha nubuck nubuck nubuck sneakers sneakers nubuck sneakers Sacha q00HE1