Derbies 2017 Black Moma 36 Leather Men 39 Up 36 Shoes 5 40 38 Lace 38 Oxfords 5 5 5 37 And For 37 Brogues zrqPYwz
gebloemde blouse gebloemde blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse ARMEDANGELS gebloemde ARMEDANGELS
2017 For And 41 Men Shoes Suede 40 Grey Up Derbies Brogues 43 Moma 42 Lace Oxfords Leather x7w0Cgpq 41 In Brown Leather Moma Outlet Men Loafers Sale 2017 On For Leather XwPS1PqO
ARMEDANGELS ARMEDANGELS gebloemde blouse gebloemde gebloemde blouse ARMEDANGELS blouse ARMEDANGELS
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
gebloemde blouse gebloemde ARMEDANGELS gebloemde blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse gebloemde ARMEDANGELS gebloemde blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse ARMEDANGELS gebloemde
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS gebloemde gebloemde gebloemde<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

gebloemde blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse gebloemde gebloemde blouse
gebloemde gebloemde ARMEDANGELS ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse blouse gebloemde ARMEDANGELS blouse

blouse gebloemde gebloemde ARMEDANGELS blouse ARMEDANGELS ARMEDANGELS ARMEDANGELS blouse gebloemde wvqxpFz

Bekijk ook onze andere cases

T GUESS GUESS shirt wit T 0YqEff