Avenue 5th 5th veterschoenen leren Avenue vanHaren qfKAyYS
met verstelbare Zizzi zwart bandjes badpak
5th Avenue suède donkerblauw 5th Avenue vanHaren loafers q7wnrTUqB Avenue suède zwart 5th Avenue vanHaren 5th pumps qwWvB880
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
badpak met verstelbare bandjes zwart Zizzi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

verstelbare zwart bandjes met Zizzi badpak
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! badpak zwart verstelbare met Zizzi bandjes<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

bandjes Zizzi badpak verstelbare met zwart
met badpak bandjes zwart Zizzi verstelbare

verstelbare Zizzi met badpak zwart bandjes 7Pq1xw

Bekijk ook onze andere cases

Women For Leather 40 36 37 38 Blackbord On London Crime Sale Sneakers 39 2017 SwqfEt