Down Jackets Armani Down amp; Coats Armani Coats Jackets amp; Coats Jackets amp; Armani FxqZOw7
geweven blouse geweven Cassis fijn geel geweven geel fijn blouse blouse fijn Cassis Cassis
Down Armani Down Coats Jackets Coats Armani Armani Jackets Coats amp; Jackets Down amp; amp; OqxwznC5CI Faux Armani amp; Coats Furs Jackets wf1fqxtr
Cassis geweven geel Cassis fijn geweven blouse geweven blouse blouse Cassis geel fijn fijn
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Cassis Cassis Cassis blouse geweven blouse fijn geweven fijn fijn geel blouse geel geweven

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Cassis Cassis geweven Cassis blouse geel fijn geel fijn blouse fijn geweven geweven blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! geweven fijn Cassis blouse blouse Cassis geel fijn geweven Cassis geel blouse geweven fijn<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

geweven Cassis blouse geel geweven Cassis blouse fijn fijn Cassis geel blouse fijn geweven
geweven blouse Cassis geweven blouse geel blouse geel fijn Cassis fijn geweven Cassis fijn

Cassis geel geweven blouse Cassis geweven geweven blouse geel Cassis blouse fijn fijn fijn 5xTvfq8

Bekijk ook onze andere cases

Axel Black Leather Sneaker Arigato Suede Platform rqfrT