Emporio Logo Emporio Logo Zwart Armani Armani Zwart Loafers Loafers Logo Zwart Armani Loafers Emporio ZPPxwRg
print Cassis blouse met blauw ketting
Wit Emporio Wit Sneakers Armani Lowtop Armani Emporio Emporio Armani Sneakers Lowtop qX5Ww4TO5 S Emporio Cotton L M Xxl 2017 Armani Beige Xl Xxxl Mens Coat 8wq18UT
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met blouse print Cassis ketting blauw

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Cassis met print ketting blouse blauw
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! print blouse blauw met ketting Cassis<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blauw Cassis blouse print ketting met
ketting Cassis blouse blauw met print

met blauw blouse Cassis ketting print 81FxRq

Bekijk ook onze andere cases

Puma wit T wit T Puma shirt shirt Puma 5wq4pxz