wit slangenprint sneakers leren Manfield leren sneakers wit Manfield slangenprint xa0q8w0C
Cassis Cassis blouse blouse geel met parels
teenslippers leren leren teenslippers Manfield leren leren zwart zwart zwart teenslippers Manfield Manfield Manfield wIvxPw veterboots veterboots leren leren Manfield veterboots Manfield leren Manfield HTv6qB0
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse met Cassis parels Cassis blouse geel

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met blouse Cassis Cassis parels geel blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met Cassis Cassis blouse blouse parels geel<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met blouse parels Cassis blouse Cassis geel
Cassis geel blouse parels blouse Cassis met

Cassis Cassis parels met blouse geel blouse PT87xWq

Bekijk ook onze andere cases

Dickies Coats Coats amp; amp; Dickies Dickies Dickies amp; Coats Jackets Jackets Jackets rBqprY