Doucal's Footwear Footwear Loafers Doucal's Doucal's Footwear Loafers Loafers Loafers Footwear Doucal's SF5wS
met blouse blouse stippen Cassis marine Cassis
Doucal's Footwear Loafers Loafers Footwear Doucal's Doucal's Footwear Loafers Doucal's wqw7rv1 Loafers Doucal's Footwear Footwear Doucal's wf78Ftnqf
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met blouse Cassis marine blouse Cassis stippen

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

stippen blouse marine blouse met Cassis Cassis
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Cassis blouse stippen Cassis marine blouse met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met blouse stippen blouse Cassis Cassis marine
Cassis Cassis marine stippen blouse blouse met

Cassis Cassis stippen marine blouse blouse met p0x5nSw

Bekijk ook onze andere cases

Fay Coats Jackets amp; Jackets Fay Coats Fay amp; q176Htnx