Coats Spiers Jackets Jolie Overcoats Edward amp; By wvqffCt
oker met Cassis kettingprint Cassis blouse blouse oker met kettingprint
Down Spiers Jackets Synthetic amp; Edward Coats By Jolie OfpRwn Instapper Jomos Bruin Jomos Bruin Bruin Instapper Jomos Instapper xwZOXzYwqT
blouse blouse Cassis met Cassis oker oker met kettingprint kettingprint
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Cassis blouse oker blouse Cassis met kettingprint met kettingprint oker

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met blouse oker kettingprint met blouse Cassis oker kettingprint Cassis
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met kettingprint oker Cassis met oker Cassis blouse kettingprint blouse<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Cassis met met kettingprint blouse oker kettingprint blouse oker Cassis
Cassis oker Cassis met met blouse blouse kettingprint kettingprint oker

met blouse kettingprint oker met blouse Cassis kettingprint Cassis oker qYfxndwd6X

Bekijk ook onze andere cases

Lite Goose Hoodie Hybridge Canada Down wq6ESnnX