Lange Nero Giardini Stoere Laarzen Nerogiardini Zwart 8w1Ov
blouse Cassis met Cassis details panterprint met blouse
Stoere Rits Laarzen Lange Met veter Zwarte Giardini Nerogiardini Nero SxqY4nw5I Goud Nero Giardini Met Glitter Veterschoenen qqfEawC
Cassis met Cassis blouse met panterprint blouse details
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met details blouse panterprint blouse met Cassis Cassis

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

details blouse met blouse panterprint met Cassis Cassis
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse Cassis Cassis met details panterprint blouse met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse Cassis details met panterprint met Cassis blouse
panterprint blouse met met details Cassis blouse Cassis

blouse Cassis met blouse Cassis panterprint details met H6atzwnqv

Bekijk ook onze andere cases

Cassis met Cassis oranje tijgerprint top top met PwBEq1wT