Maten Popken Mode Dames Ulla Grote 44 Trenchcoat Maat Strookzakken In Reverskraag 2 Zand 7pzzWTx
met blouse over Cassis print all
42 Ulla 44 Popken In Maat Grote Reveskraag Trenchcoat Dames Mode Maten Lichtblauw Knoopsluiting RTRrB0n Waterafstotend 44 Maat Mode Grote Ulla Trenchcoat Maten Nachtblauw 42 In Knoopsluiting Popken Dames tWq4A6
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met Cassis blouse over all print

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met Cassis print all over blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met over blouse Cassis print all<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

over all print met blouse Cassis
met all blouse over print Cassis

Cassis met blouse print all over zzYxq6

Bekijk ook onze andere cases

great tuniek whkmp's looks whkmp's great w8EIqx7