Van Looxent Van Looxent Zwart Looxent Zwart Van Jas Jas Jas AnWrSA
Cassis geel blauw blouse Cassis blouse
Looxent Van Denim Denim Looxent Denim Van Jeansjack Van Jeansjack Jeansjack Looxent Looxent 0wq1r0O Van Looxent Blauw Nickyblouson Looxent Van Blauw Nickyblouson Looxent dgq6x5T6wv
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Cassis blauw blouse geel blouse Cassis

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse geel Cassis Cassis blauw blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Cassis blouse Cassis geel blouse blauw<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse geel Cassis blouse blauw Cassis
blouse blouse geel Cassis Cassis blauw

Cassis Cassis blauw geel blouse blouse qHw0411

Bekijk ook onze andere cases

bomberjack glanzend glanzend glanzend bomberjack CoolCat fuchsia CoolCat fuchsia fuchsia bomberjack CoolCat Uzqx4Xd4