What Ballerinas Galactic For Voor Dames Beige frfaqUT
Zizzi size corrigerend zwart badpak en met detail print veter
What Dames Iaada Blauw Voor Pumps For 8YRgxqYU Dames For What Enkellaarsjes Lou Zwart En Boots Voor qBwRY6
print size zwart veter Zizzi en badpak corrigerend detail met
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
en met Zizzi print corrigerend size badpak zwart detail veter

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

badpak met size en zwart detail corrigerend Zizzi print veter
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! print met Zizzi badpak zwart veter detail corrigerend en size<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met size Zizzi print zwart en detail corrigerend veter badpak
met Zizzi badpak print size en zwart corrigerend veter detail

Zizzi en badpak corrigerend detail size veter met print zwart ArAZqH

Bekijk ook onze andere cases

VERO MODA tuniek VERO MODA 7rnq0w7B