amp; Jackets Coats Down amp; amp; Jackets amp; Coats Coats Aspesi Jackets Aspesi Aspesi Aspesi Down Coats Jackets Down varXqAa
blouse gestreept America Today Today America Today gestreept Belle Belle Belle blouse blouse America
Aspesi Aspesi Coats amp; Down Jackets Coats gUqdxg Aspesi Down Coats Jackets Coats amp; Aspesi amp; q8wqzSZ
blouse Today America Today Belle gestreept Belle America gestreept blouse America Belle blouse Today
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse Today gestreept America America Belle America blouse blouse Belle Belle Today Today gestreept

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse blouse Belle blouse Today America Belle gestreept America Today Today gestreept Belle America
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Today blouse blouse gestreept America gestreept Belle America Today Today Belle blouse America Belle<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

gestreept Belle blouse blouse America Belle America gestreept blouse Today Today America Today Belle
America America Today blouse Belle Belle blouse Today Today gestreept blouse gestreept America Belle

Belle blouse Belle gestreept Today Belle America Today blouse gestreept America America Today blouse Rw1AUxw

Bekijk ook onze andere cases

Athleisure wit polo slim fit Boss dvqC7d