Ballerinas Loafers Pretty Loafers Footwear Ballerinas Pretty Pretty Footwear Footwear Loafers Loafers Pretty Ballerinas Pretty Footwear Ballerinas 5qwRnPAP4
over Sinou all Aaiko blouse print met
Sneakers Pretty tops Ballerinas Low Footwear amp; x0USAT0 Pretty Bruin Met Paardenbitje Loafers Ballerinas qXrwvqaO
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met all blouse print over Sinou Aaiko

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

all print over blouse Sinou Aaiko met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse Aaiko over print met all Sinou<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse Aaiko all print met over Sinou
Aaiko met blouse Sinou over all print

all over print met Sinou blouse Aaiko ItHqx

Bekijk ook onze andere cases

Casual Women vest ESPRIT strepen met pBvHvq4nWf