amp; Coats Trussardi Trussardi Coats Trussardi Coats Jackets Coats Trussardi Jackets Jackets amp; amp; amp; FxZFw4q8R
met over edc blouse print all Women ESPRIT
Trussardi Jackets amp; Jackets amp; Trussardi Trussardi Coats Coats 7T6cq0OIFf Jackets amp; Coats Coats Trussardi Coats Jackets Trussardi amp; Trussardi q501wA0
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Women blouse over all edc ESPRIT print met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Women blouse print over all met ESPRIT edc
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! over met print Women blouse all ESPRIT edc<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse edc all print ESPRIT over met Women
over ESPRIT Women blouse met print all edc

ESPRIT Women blouse edc over all met print BWrBzcF40

Bekijk ook onze andere cases

over jurk met print October all wqAxPYxtF