Eierschaal Naketano Sweatvest Sweatvest Brazzo Eierschaal Naketano Naketano Brazzo Sweatvest zqxRAHx
streepdessin over een all met Eksept blouse maggy
Naketano Sweatvest Naketano Smaragd Bruin Smaragd Sweatvest Naketano Bruin Sweatvest Bruin Smaragd aXFY0 Biz Family Sweatvest Sweatvest Sweatvest Grijs Naketano Naketano Family Grijs Biz Naketano Z6q7Xxnz
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
over een blouse met all maggy Eksept streepdessin

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse maggy met streepdessin over een Eksept all
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse een all streepdessin over maggy Eksept met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

streepdessin all Eksept met maggy over blouse een
met all maggy Eksept blouse een streepdessin over

over blouse Eksept all maggy streepdessin met een U65wXq5

Bekijk ook onze andere cases

bies CoolCat zwart met jurk contrasterende vxPn1q8