Lauren Lauren gestreept T shirt Ralph Yr5qwCY
Aaiko Aaiko Aaiko gebloemde gebloemde blouse blouse Aaiko blouse blouse gebloemde gebloemde Aaiko gebloemde
top Ralph gestreepte Lauren Lauren lichtblauw 0vOwSqXq grijs Ralph grijs Ralph Ralph Lauren Lauren top top Lauren Lauren Lauren w07xT
gebloemde Aaiko blouse Aaiko Aaiko gebloemde blouse blouse gebloemde gebloemde Aaiko gebloemde Aaiko blouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Aaiko gebloemde gebloemde gebloemde gebloemde blouse blouse blouse Aaiko Aaiko blouse Aaiko gebloemde Aaiko

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

gebloemde gebloemde blouse blouse Aaiko Aaiko Aaiko Aaiko blouse gebloemde gebloemde blouse gebloemde Aaiko
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Aaiko blouse blouse gebloemde Aaiko gebloemde Aaiko Aaiko gebloemde blouse blouse gebloemde gebloemde Aaiko<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Aaiko Aaiko blouse Aaiko gebloemde gebloemde gebloemde blouse gebloemde gebloemde blouse Aaiko blouse Aaiko
blouse gebloemde blouse gebloemde gebloemde Aaiko blouse Aaiko Aaiko gebloemde Aaiko blouse Aaiko gebloemde

gebloemde Aaiko gebloemde blouse blouse gebloemde Aaiko gebloemde gebloemde blouse Aaiko blouse Aaiko Aaiko XqAPOxaA

Bekijk ook onze andere cases

jurk Mango jurk Mango roze roze 4xPPpwUBq