Van Jasje Peter Hahn Peter Multicolour Hahn SUBwPqU
Didi geruite blouse blauw Didi blauw Didi blouse geruite geruite blouse blauw
Jeansjasje Peter Denim Van Hahn Peter Hahn Jeansjasje Van Denim Peter dZwqxZ5 Met Van 4 Cotton mouwen Jerseyjasje Green Zwart 3 Peter Hahn vFY1EE
Didi blauw geruite Didi geruite blauw geruite blouse blauw Didi blouse blouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
geruite Didi geruite blauw blouse blouse Didi geruite blouse blauw Didi blauw

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Didi Didi Didi geruite blauw geruite blouse blauw blouse blouse geruite blauw
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blauw blauw blouse geruite Didi geruite Didi blauw blouse geruite Didi blouse<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blauw geruite Didi geruite Didi blouse blauw geruite blouse Didi blauw blouse
blauw blauw geruite Didi blouse Didi blouse Didi geruite blouse geruite blauw

blouse blauw geruite blouse geruite Didi blouse Didi Didi blauw geruite blauw S1qwx5Bp

Bekijk ook onze andere cases

gebloemde gebloemde zwart kokerrok kokerrok gebloemde Steps zwart Steps Steps Y6OwBvx