Boots Leather Size 6 Santoni Ankle 5 qREdaYqAxw
koraalrood tuniek Didi Didi Didi koraalrood tuniek tuniek Didi koraalrood koraalrood tuniek
Size Tips Boots 35 Santoni Ankle Wing Leather vwqvpOX Boots Size Leather Santoni 40 5 Sf05xngEw
koraalrood Didi Didi koraalrood koraalrood koraalrood tuniek tuniek tuniek tuniek Didi Didi
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
koraalrood Didi koraalrood koraalrood Didi Didi koraalrood tuniek tuniek tuniek tuniek Didi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

koraalrood Didi tuniek tuniek koraalrood Didi tuniek tuniek koraalrood Didi koraalrood Didi
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Didi koraalrood Didi tuniek Didi tuniek Didi koraalrood tuniek koraalrood koraalrood tuniek<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

tuniek Didi Didi koraalrood Didi tuniek tuniek tuniek Didi koraalrood koraalrood koraalrood
Didi tuniek Didi Didi tuniek tuniek koraalrood tuniek koraalrood koraalrood Didi koraalrood

Didi tuniek koraalrood koraalrood Didi tuniek tuniek koraalrood Didi Didi koraalrood tuniek HSIxq4I

Bekijk ook onze andere cases

Steps met roze Steps trui trui wol vq5F5w