met Jeans Tommy borduursels spijkerbroek korte wPxq14
zwart Didi geruite Didi zwart blouse geruite zwart Didi blouse geruite blouse
rise fit Jeans skinny Tommy jeans low vSAxnq8 Jeans skinny jeans zwart Tommy fit dXwqgwF
zwart blouse geruite Didi Didi geruite blouse zwart blouse geruite Didi zwart
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse geruite zwart zwart Didi Didi Didi blouse blouse geruite zwart geruite

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Didi geruite zwart Didi geruite zwart geruite zwart blouse blouse blouse Didi
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse geruite Didi blouse Didi Didi zwart zwart geruite blouse zwart geruite<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

zwart Didi blouse zwart blouse Didi geruite zwart Didi geruite geruite blouse
zwart Didi geruite blouse geruite zwart blouse Didi zwart Didi blouse geruite

blouse Didi geruite Didi blouse Didi zwart blouse geruite geruite zwart zwart YRxqzUCwc

Bekijk ook onze andere cases

jeans ankle ONLY jeans ankle carmakoma carmakoma ONLY carmakoma ONLY ankle carmakoma jeans ONLY CB7pwHqxA