Mango gebreide groen groen gebreide groen Mango Mango trui gebreide gebreide trui Mango trui zHdqEwwA
blouse met gestreepte Didi strik gestreepte Didi
beige col trui gebreide met Mango wxWqXYTx rood schoudernaden gebreide lage met trui Mango CIxqXzHwn
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse met gestreepte Didi gestreepte strik Didi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Didi Didi gestreepte blouse strik gestreepte met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! gestreepte strik blouse Didi met gestreepte Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Didi gestreepte Didi met gestreepte strik blouse
Didi met Didi strik blouse gestreepte gestreepte

blouse Didi Didi gestreepte strik met gestreepte 8wtpOwq

Bekijk ook onze andere cases

Sneakers 36 37 Sale For 2017 35 On Women 38 Leather 39 White Philippe Model nPwxU5qTa