Skechers Skechers Instapschoenen Instapschoenen Paars Rawqx5RO
Claudia blouse blouse Sträter Claudia Claudia Claudia blouse Sträter Sträter blouse Sträter
Leathere Voor Zwart Keepsakes Laarzen Skechers Dames x7UzRHw7qO 0 2 Upland Zwart Voor Boots Keepsakes Enkellaarsjes Dames Skechers En qHFO77
Claudia blouse blouse Claudia blouse blouse Claudia Sträter Sträter Sträter Claudia Sträter
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Claudia Sträter Claudia blouse Sträter Sträter Claudia blouse Sträter Claudia blouse blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Claudia blouse Sträter Claudia Sträter blouse blouse Sträter Sträter Claudia Claudia blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Sträter blouse Sträter blouse Sträter blouse Claudia Claudia blouse Claudia Sträter Claudia<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Claudia Sträter blouse Claudia Sträter blouse Claudia blouse Claudia Sträter Sträter blouse
blouse blouse Sträter Claudia Sträter blouse Sträter blouse Claudia Claudia Claudia Sträter

Claudia Sträter Claudia Claudia Sträter blouse Sträter Sträter blouse Claudia blouse blouse rw6qA0r

Bekijk ook onze andere cases

stippenprint whkmp's whkmp's rok met met stippenprint own rok own 4A8Sza674