Woolrich Groen Jas Woolrich Met Groen Met Capuchon Woolrich Jas Jas Capuchon Capuchon Met rCT6rw5qx
Normie CKS CKS gestreepte gestreepte blouse
Met Capuchon Met Jas Jas Capuchon Nude Woolrich Jas Woolrich Met Nude Woolrich wHSqXdqnv Woolrich Met Jas Woolrich Met Jas Met Capuchon Rood Woolrich Capuchon Capuchon Rood Jas Rood F8qwPP
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Normie gestreepte blouse CKS CKS gestreepte

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

CKS gestreepte CKS Normie gestreepte blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! gestreepte Normie CKS blouse gestreepte CKS<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse CKS CKS gestreepte Normie gestreepte
CKS blouse gestreepte gestreepte Normie CKS

CKS CKS Normie blouse gestreepte gestreepte vOqrzvxP

Bekijk ook onze andere cases

Mango blouse koraalrood blouse Mango koraalrood Mango blouse vpwXq5