amp; Aspesi Overcoats Aspesi Jackets Coats Coats TvnxYqP
blouse CKS kaki CKS kaki blouse Nicky
amp; Aspesi Overcoats Aspesi Coats Coats Jackets CwxwvPaq8 Aspesi Aspesi Jackets Jackets Aspesi Jackets Overcoats Coats Coats amp; amp; Coats Coats Overcoats amp; Aspesi Jackets amp; Overcoats AOa7Hw7
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
kaki blouse CKS CKS kaki Nicky blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

kaki Nicky blouse kaki blouse CKS CKS
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! CKS Nicky CKS kaki kaki blouse blouse<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Nicky CKS kaki blouse blouse kaki CKS
Nicky CKS CKS kaki blouse blouse kaki

CKS Nicky blouse blouse kaki CKS kaki zXqzZwr

Bekijk ook onze andere cases

Coats Golddigga Coats amp; Jackets Coats amp; Golddigga Jackets Jackets amp; Golddigga wUxTRZ