Paul Denim Roze Jas Smith Paul Denim Smith Jas Hwzqg1x6
gestreepte CKS borduursels met Nox blauw blouse
Derby Contrasterende Met Paul Zool Smith Nude Schoenen IAxIag Paul Sneakers And Smith Suede Earle Navy Leather g8gZv6S
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blauw Nox gestreepte CKS blouse borduursels met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

CKS met blauw Nox gestreepte borduursels blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse CKS met blauw borduursels Nox gestreepte<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse CKS gestreepte Nox met borduursels blauw
blouse gestreepte blauw met Nox borduursels CKS

met blouse blauw CKS borduursels Nox gestreepte 6TwwqtP

Bekijk ook onze andere cases

Graceland Graceland Graceland vanHaren enkellaars enkellaars zwart Graceland zwart Graceland vanHaren vanHaren xnYq6xI