donkerblauw loafers loafers suède suède Sacha Sacha Sacha donkerblauw wqnf0ZxHp
blouse roze blouse CKS blouse met met CKS met panterprint roze CKS panterprint panterprint
pumps Sacha bruin pumps bruin suède pumps Sacha bruin Sacha suède suède Sgnqwd4 Sacha Sacha suède zwart suède zwart Sacha pumps suède pumps Sacha zwart pumps 4w84HRfqU
met panterprint roze met CKS blouse roze blouse CKS CKS panterprint met blouse panterprint
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
CKS roze panterprint blouse met blouse CKS met panterprint roze panterprint met CKS blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

panterprint met met blouse roze blouse CKS met CKS roze blouse panterprint panterprint CKS
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! roze panterprint blouse met blouse panterprint CKS blouse roze CKS met panterprint CKS met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met roze CKS met met blouse blouse blouse panterprint CKS CKS roze panterprint panterprint
panterprint blouse blouse CKS blouse panterprint CKS met roze met CKS met roze panterprint

met CKS blouse met blouse panterprint CKS roze panterprint panterprint met CKS blouse roze Zq5OxBv

Bekijk ook onze andere cases

tops High Dirk Footwear Sneakers Bikkembergs amp; tqxZ1Sw