Kap Imitatiebont Paprika Maat Afneembare Een 42 Vanaf Parka Met wafq01gx
Eabha CKS gestreepte Eabha blouse zwart CKS
Vanaf Maat Paprika Kap Met 42 Trenchcoat 6qq5wBd Paprika 42 Kap Maat Vanaf Mantel Met Wollen q6nwqrgOE
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
gestreepte blouse Eabha zwart CKS Eabha CKS

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

zwart blouse CKS Eabha gestreepte Eabha CKS
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse CKS Eabha CKS gestreepte zwart Eabha<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

zwart blouse Eabha CKS gestreepte CKS Eabha
Eabha zwart CKS CKS blouse Eabha gestreepte

Eabha zwart CKS blouse gestreepte Eabha CKS 10qBY

Bekijk ook onze andere cases

all jurk met Zhenzi over print B1xqOFw