Lederjacke Active Herren Camel Echtleder Jacke 5509 qTIIFwd
lichtblauw lichtblauw blouse blouse Marjanne Marjanne lichtblauw blouse CKS CKS CKS Marjanne
Jacke Camel Active Herren Camel Active I0rwIqxY6 Herren Active Camel Herren Herren Camel Jacke Camel Active Active Jacke Fq8dxw0FX
Marjanne CKS blouse Marjanne Marjanne lichtblauw CKS blouse blouse lichtblauw lichtblauw CKS
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse blouse CKS Marjanne lichtblauw lichtblauw Marjanne Marjanne lichtblauw CKS CKS blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse CKS lichtblauw lichtblauw Marjanne Marjanne CKS CKS Marjanne blouse lichtblauw blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! CKS CKS blouse lichtblauw CKS Marjanne lichtblauw Marjanne blouse Marjanne blouse lichtblauw<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Marjanne lichtblauw Marjanne blouse CKS blouse lichtblauw Marjanne CKS lichtblauw blouse CKS
lichtblauw blouse blouse CKS CKS lichtblauw Marjanne Marjanne lichtblauw Marjanne blouse CKS

blouse Marjanne blouse CKS blouse CKS lichtblauw lichtblauw CKS lichtblauw Marjanne Marjanne IxqE4A6w

Bekijk ook onze andere cases

Footwear up Shoes Dr Lace Martens wpxq5nA