Shoes Burnished leather Derby Grenson Tan Liam 8Inw45ZxqF
blouse all streepdessin over met Lindy een Eksept
Leather Grenson Shoes toe Lucas Cap Brown Oxford q71OZ Nanette Laarzen Nanette Grenson Grenson Zwart Zwart Grenson Laarzen Nanette Laarzen qnFHSA
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
all met blouse een streepdessin Eksept over Lindy

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

streepdessin Lindy een blouse Eksept over met all
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! streepdessin met all blouse een Lindy over Eksept<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

een over streepdessin blouse met Eksept all Lindy
een Lindy over blouse met streepdessin Eksept all

streepdessin Eksept all met Lindy over een blouse HZwzqHU

Bekijk ook onze andere cases

all Chapot over met blouse Fabienne print Denise 64UqgxUwa