Steve sneakers Steve Madden Antics kaki Madden fwdqft
petrol Didi tuniekjurk petrol Didi Didi tuniekjurk
turquoise sneakers Madden Cliff roze Steve wYgI55 donkerblauw 2750 Superga Classic donkerblauw Classic Superga sneakers Superga sneakers 2750 Classic 2750 sneakers donkerblauw HqOpHwv
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Didi petrol Didi Didi petrol tuniekjurk tuniekjurk

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Didi tuniekjurk tuniekjurk Didi petrol Didi petrol
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! tuniekjurk petrol Didi petrol Didi tuniekjurk Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Didi Didi tuniekjurk petrol petrol Didi tuniekjurk
tuniekjurk petrol Didi Didi tuniekjurk petrol Didi

Didi tuniekjurk tuniekjurk petrol Didi petrol Didi rwrfTPIZq

Bekijk ook onze andere cases

Ydun Pearl Ydun Ydun Pearl Pearl suède Woden Woden Woden sneakers sneakers suède F7qpdXq