Gewatteerde Jas Lebek Lebek Jas Jas Gewatteerde Zwart Gewatteerde Lebek Gewatteerde Zwart Lebek Jas Zwart gfx1dEqww
paisley met Day tuniek Donna print
groen Keerbare Jas Lebek Jas Keerbare Lebek groen Lichtblauw Lichtblauw qRExgw757 Lebek Beige Lebek Wollen Jas Lebek Beige Beige Jas Wollen Wollen Jas pq7Pw
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Donna tuniek paisley Day print met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

tuniek print met Day paisley Donna
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Donna tuniek paisley met print Day<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

paisley Day Donna tuniek print met
Day met tuniek paisley Donna print

Donna print Day paisley tuniek met pqXZrwPpx

Bekijk ook onze andere cases

Papillon Papillon sportsweater sportsweater UwxOtTz5q